Mellnagyobbítás: Az Önbizalom Újraépítése

Mellnagyobbítás: Az Önbizalom Újraépítése

Pár gondolat a mellnagyobbításról:

A mellnagyobbítás nem csupán egy egyszerű beavatkozás, hanem az önbizalom újjáépítésének egyik fontos eszköze. Sok nő érzi úgy, hogy a kebleik mérete vagy alakja nem felel meg elképzeléseiknek vagy a társadalmi szépségideálnak. Ebben az érzésben nemcsak a testi kényelmetlenség rejlik, hanem az önbizalomhiány is, ami sokszor befolyásolhatja a mindennapi életüket és kapcsolataikat.

Sajnos a kisméretű mell semmilyen más módon nem formálható, hiába a sport vagy az étkezési szokások megváltoztatása. Vajon a nőknek el kell fogadniuk azt a mellméretet, amivel a természet megajándékozta?

Napjainkban már természetesen nem kell hogy így legyen, erre kínál megoldást ez a plasztikai sebészeti beavatkozás.

Mellnagyobbítás, mell, implantátum, nő

Dr. Görcsi János, országosan elismert plasztikai sebész szakorovos, évek óta segíti pácienseit ezen az úton. A mellnagyobbítás lehetőséget nyújt azoknak, akik elégedetlenek mell méretükkel vagy formájukkal, segítve visszaállítani az esztétikai harmóniát és önbizalmat. A beavatkozás során különböző implantátumokat használunk, melyek segítségével mindenki kiválaszthatja a számára legjobban megfelelőt. A műtéti eljárás biztonságos és hatékony, a legmodernebb technikákat alkalmazzuk, hogy minimálisra csökkentsük a lehetséges kockázatokat és a gyógyulási időt.

Kinek ajánljuk a mellnagyobítást?

  • Kisebb méretű vagy fejletlen mellek: A mellnagyobbítás segít növelni a mell természetes méretét és korrigálni a megereszkedést.
  • Aszimmetrikus mellek: Ha a két mell mérete eltérő, az implantátumok segítségével az asszimetria korrigálható.
  • Önbizalom növelése: A nagyobb, magasabb, teltebb és feszesebb mellek fiatalosabb kinézetet kölcsönöznek így javítva az önbizalmat.
  • Az eredmény tartós, de nem élethosszig tartó

Implantátumok élethossza – Tények és Tévhitek:

Sok tévhit kering a mellimplantátumok élettartamával kapcsolatban. Fontos, hogy tisztában legyünk a valósággal:

Örökéletűek? Nem, a mellimplantátumok nem örökéletűek. Bár a modern implantátumok tartósak, idővel kopnak és változnak.

Átlagos élettartam: Az átlagos élettartam körülbelül 10-20 év. Ez változhat az implantátum típusától, a test reakciójától és más tényezőktől függően. A testünk is körülbelül 10 évente változik.

Csere szükségessége: Idővel az implantátumok sérülhetnek, megereszkedhetnek vagy elmozdulhatnak. Ha problémák merülnek fel, cserére lehet szükség.

Gyártói garancia: Az álalunk legtöbbször használt mentor implantátumokra a Mentor cég a következő garanciát vállalja:

  • szakadásesetén életre szóló garanciát vállalnak
  • implantátum-szakadás esetén 1000 €-ig terjedő pénzbeli – az implantálás dátumától számított 10 évig
  • az implantálástól számított 10 éven belül felmerülő kapszuláris kontraktúra (Baker III és IV) esetén ingyenes implantátumcsere
  • Elmozdulás és hullámosodás esetén azonban a cég nem vállal felelősséget

Milyen minősítésekkel rendelkezik a Mentor implatátumok?

A Mentor implantátumok FDA minősítéssel rendelkeznek. A termékek emellett pedig 2006-ban megkapták a CE tanúsítványt is, amely lehetővé teszi, hogy az Európai Unió bármely országában elérhető legyen a termék.

Dr. Görcsi János plasztikai sebész javaslata, hogy rendszeresen ellenőriztessük az implantátumok állapotát (mellultrahang, MRI). A megfelelő gondoskodással és figyelemmel azonban hosszú élettartamot biztosíthatunk mellimplantátumainknak.

 

'Fel a tetejéhez' gomb
Telefon
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone