Combplasztika

Combplasztika, Női combA comb a nőiesség egyik legfontosabb szimbóluma, azonban a bőr a kor előrehaladtával, vagy nagymértékű fogyással jelentősen megereszkedhet. Szerencsére a zsírszövetek és a megnyúlt bőrréteg eltávolításával ismét feszessé válhatnak a combjai.

A combplasztika műtét a modern plasztikai sebészet egy hatékony megoldása a testkontúrok javítására és az önbizalom visszaszerzésére.

Mi vár Önre a comb plasztika során?

  1. Konzultáció és tervezés: A combplasztika előtt az orvos alapos konzultációt tart a pácienssel. Az orvos megbeszéli a páciens elvárásait és céljait, majd megvizsgálja a combok állapotát. Az orvos segít meghatározni a legmegfelelőbb megközelítést az egyéni igényeknek megfelelően, majd tájékoztatást ad a szükséges vizsgálatokról melyeket a műtét előtt szükséges elvégeztetni a páciens állapotától függően.
  2. Érzéstelenítés/Klinikai Tartózkodás: A műtétet altatásban végezzük, hogy a páciens ne érezze meg a műtét során esetlegesen fellépő fájdalmat, és hogy a sebész zavartalanul végezhesse a műtéti beavatkozást. Műtét után szükséges 1-3 éjszaka klinikai tartózkodás.
  3. Műtéti eljárás: A combplasztika műtét során az orvos eltávolítja a felesleges zsírt és bőrt a combok területéről. A bőr feszesítéséhez pedig a szeméremdomb oldala mellett, a bikini-vonalban és a combhajlatban ejt bemetszéseket, így a későbbiekben a hegek rejtve maradhatnak.
  4. Gyógyulás: A műtét után duzzanat és érzékenység tapasztalható lehet a comb területén. Az orvos által adott utasításokat betartva a páciensek gyorsabban felépülhetnek és a duzzanat is csökken. Az eredmények fokozatosan láthatók lesznek, ahogy a gyógyulás és a duzzanat megszűnik. A műtét után speciális kompressziós ruhát kell hordani. Varratszedés 2-3 héttel a műtét után történik.
  5. Eredmények: Megújult kontúrok és önbizalom. A combplasztika műtét segít visszaállítani a fiatalosabb és formásabb combkontúrokat. Az új megjelenés és az önbizalom növekedése pozitív hatással lehet az önképre és az életminőségre.

A combplasztika műtét egy hatékony módja annak, hogy a páciensek újra fiatalosabb és feszesebb combkontúrokat érjenek el.

Hajtsa végre a szépség és magabiztosság újradefiniálását a Dream On Med segítségével!

Ha szeretne többet megtudni a műtétről és személyes konzultációt kérne, lépjen velünk kapcsolatba!

'Fel a tetejéhez' gomb
Telefon
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone