KEZELÉSEK

Hialuronsavas és saját zsírral történő kezelések: Kinek ajánlott a ránc- és arcfeltöltés?

Ráncok eltűntetése, volumenpótlás, arcformázás és profilharmonizáció: röviden összefoglalva ezek azok a jelentős változások, amelyeket el lehet érni a hialuronsavas vagy saját zsírral történő ráncfeltöltés, illetve a szálbehúzás révén, amelyek a tévhit ellenére nem olyan beavatkozások, amelyek kizárólag az idősebbek számára lehetnek előnyösek.

A Dream On Med plasztikai sebészet lehetővé teszi a fent említett beavatkozások mindegyikét. Ismertetőnket kezdjük a hialuronsavas ráncfeltöltéssel!

Ez a műtét nélküli beavatkozás egyre keresettebb a fiatalabb generációk körében is, ami nem meglepő, hiszen többek között a volumenpótlás vagy a profilharmonizáció olyan vágyott célok, amelyeket kifejezetten a fiatalabbak tartanak szem előtt.

Kortól, nemtől függetlenül előnyös lehet

Talán mondanunk sem kell, hogy a hyaluronsavas ráncfeltöltés nemtől függetlenül, nők és férfiak számára egyaránt meghozhatja azt az esztétikai változást, amire az illető vágyik. Ráadásul egy olyan eljárás révén, amely műtét nélküli, valamint csupán tizenöt-húsz percet vesz igénybe átlagosan.

Az alábbiakban kitérünk arra, mi a ráncfeltöltés hatása, meddig tart, melyek az előnyei, majd a saját zsírral történő kezelésről is szót ejtünk, illetve a szálbehúzás mivoltáról.

A hialuronsav az emberi szervezetben

Érdemes tudni, hogy a hialuronsav az emberi szervezetben természetes módon is megtalálható, így az arcfeltöltést célzó beavatkozás, amelyet a fiatalabak is igényelni szoktak, sok esetben természetes hatást keltenek ellentétben más töltőanyag típusokkal szemben.

Szintén annak köszönhetően, hogy a hialuronsav teljesen természetes anyag, a kezelést vissza lehet fordítani. Mindez egy hialuronidáz nevű, speciális enzim révén valósítható meg, amennyiben a páciens szerint ez szükséges.

Ami emellett különösen hasznos lehet a fiatalabb bőr számára, az az, hogy a hialuronsav hidratálja az arc bőrt, pontosabban segítségével jobban megköt a víz a bőrben, így a bőr feszességét is képes helyreállítani, javítani.

Simább, feszesebb arc

A ráncfeltöltés előnyei közé tartozik, hogy a simább és feszesebb arc, az ajak feltöltés vagy akár a finom ráncok és vonalak hialuronsavas kezelésének eredménye azonnal látható, a páciens a beavatkozást követően nem kell, hogy hosszan tartó felépülési időn essen át, hiszen egy minimálisan invazív beavatkozásról beszélünk.

Ennek a kezelésnek további előnye, hogy másféle beavatkozásokkal ellentétben ennek a költsége akár 100 000 Ft alatt is lehetséges. Az egyéni elvárásoktól függően átlagosan 70 000 Ft és 90 0000 Ft közötti lehet egy beavatkozás ára.

Az első és legfontosabb előny: hozzájárul az önbizalom növeléséhez

A magabiztos megjelenés manapság nagyon fontos mindenki életében. Minden bizonnyal ismerős lehet azonban a külső miatt kialakuló önbizalomhiány, amelyen olykor akár egy alig néhány percet igénybe vevő beavatkozás is jelentősen javíthat.

A bőr hidratálása és a természetes anyagokkal történő bőrfeszesítés a későbbiekben is segíthet abban, hogy a fiatalos külső sokáig megmaradhasson, hogy a mélyebb ráncok az idő előrehaladtával ne legyenek annyira látványosak. Persze, fiatalon nem biztos, hogy ezt a szempontot tartjuk szem előtt, a volumenpótlás és a profilharmonizáció azonban olyan előnyök, amelyek sokak kívánságlistáján szerepelnek.

Ide tartoznak például a fiatal korban megjelenő finom ráncok eltűntetése a hialuronsavas ráncfeltöltés során, amelynek köszönhetően a későbbiekben csökkenthető a ráncok mélysége.

Adj. Dr. Görcsi János, a Dream On Med vezető szakorvosa megoldást kínál az esetleges külső hiányosságokból fakadó önbizalomhiányra egy olyan kezeléssel, amelynek hatása hosszan tart, minimális beavatkozást igényel, és természetes, kellemes megjelenést ígér.

Hialuronsavas ráncfeltöltés az idősebbeknek

Az idősebb korosztály gyakran fordul a Dream On Med szakembereihez azzal a vággyal, hogy tüntessük el, vagy legalábbis szépítsük meg, enyhítsünk az arc úgynevezett nevetőráncain. Ugyanakkor számos esetben gátoltuk meg a Marionett-vonalak elmélyülését, amely szintén idős korban jelenik meg a száj és az áll között.

A kezelés visszafordítható

Számos idősebb páciens tart a sebészeti beavatkozásoktól, a használt anyag miatti esetleges allergiás reakció kialakulásától, illetve a szépészeti beavatkozások véglegességétől. Éppen ezért döntenek a hialuronsavas ráncfeltöltés mellett, amellyel könnyedén el lehet érni a kívánt hatást úgy, hogy közben a töltőanyag még jót is tesz a bőrnek.

Tekintettel arra, hogy a hyaluronsavas ráncfeltöltés reverzibilis, tehát visszafordítható, a páciens a végleges változások miatt sem kell, hogy izguljon, a beavatkozástól függően fél év vagy egy-másfél év múlva megszűnik a kezelések hatása.

Az első lépés: személyre szabott konzultáció Dr. Görcsi Jánossal

A Dream On Med plasztikai sebészet számára fontos, hogy a páciens a lehető legnagyobb biztonságban érezze magát a kezelés során, ugyanakkor teljes mértékben felkészülve érezhesse magát rá.

Éppen ezért a ráncfeltöltést megelőzi egy konzultáció, amelynek köszönhetően a beavatkozás teljesen személyre szabott lehet, továbbá a beszélgetés révén a páciens pontosan vázolja az igényeit, szakembereink pedig, a csapat élén dr. Görcsi Jánossal, minden információt átadnak a töltés kapcsán.

A kezelés körülbelül 15-20 percet vesz igénybe

A hyaluronsavas ráncfeltöltés vagy arcfeltöltés kapcsán érdemes tudni, hogy maga az esztétikai kezelés körülbelül 15-20 percet vehet igénybe, az eredmény pedig azonnal észrevehető. Az eljárás kapcsán pontos részleteket az említett konzultáció során lehet megtudni.

A megfelelő mennyiségű töltőanyag meghatározása nagyon fontos, ez lehet akár 1 ml, de szükség lehet akár 2-3 ml-re is. Ez a nem kifejezetten műtéti beavatkozás egy vékony tűvel történik, amely segítségével a szakorvosunk a bőr alá juttatja az anyagot. Az allergiás hatás előfordulásának esélye is lényegesen csökken tekintettel az anyag természetességére.

Arcfeltöltés saját zsírral, szálbehúzás

A Dream On Med plasztikai sebészet a hyaluronsavas ráncfeltöltés mellett például szálbehúzással és saját zsírral történő arcfeltöltéssel is foglalkozik. A páciens tehát ezen három kezelés közül választhat akkor, amikor a sebészet kiváló szakembereinek csapatát megkeresi szükség esetén.

Rancfeltoltes sajat zsirral

A volumenvesztés sokak számára okoz kellemetlen közérzetet, a hozzánk látogató páciensek fiatalos külsőre vágynak, amit a rancfeltoltes sajat zsirral lehetővé tesz.

A saját zsírral történő ráncfeltöltés esetén szintén konzultációval indul a folyamat, majd következik az előkészítés és a zsír eltávolítása, amit általában a hasból vagy combból hajtanak végre. A ráncokat ezt követően tünteti el vagy finomítja a szakorvos a beinjektálás és a formázás révén.

A töltés után a felépülési idő mindössze néhány nap, az eredmény azonban tartós, ugyanis a saját zsírsejtek könnyedén integrálódnak az arc szöveteibe már a felépülés során.

A ráncfeltöltés alkalmazható az arc számos területén, többek között eltüntetheti a szemöldök közötti vagy a szem alatti ráncokat, de a feltöltés működhet a következő területeken is:

  • homlok
  • orcák
  • marionett vonalak
  • ajak
  • halánték
  • az orr és a száj közötti redők.

Szálbehúzás – Megoldást nyújt a megereszkedett bőrrel szemben

A ráncfeltöltés Sopron kiváló szakembereinek révén csak egyike azoknak a lehetőségeknek, amelyeket a Dream On Med kínál. A szálbehuzás is egyike a kezeléseknek, amelyek révén a pácienseink fiatalos, friss külsőt szerezhetnek, illetve megőrizhetik azt.

A szálbehúzás egy olyan plasztikai sebészeti kezelés, amely akkor lehet szükséges, amikor az ember a megereszkedett arcbőrt szeretné újra feszesebbé tenni. A szálbehúzás főleg azoknak ajánlott, akik enyhe vagy mérsékelt megereszkedés helyreállításának céljából keresik a megfelelő kezelést.

Válassza az ön számára leghasznosabb kezelést!

Amennyiben ön is szeretné, ha arca feszesebb, formásabb lenne, legyen az bármilyen jelenlegi elégedetlenség miatt, vegye fontolóra a fent leírt kezelések bármelyikét saját igényeitől és elvárásaitól függően.

Ezekről a plasztikai beavatkozásokról további részleteket olvashat weboldalunkon, ugyanakkor egy konzultáció során szakembereinkkel is elbeszélgethet a hialuronsavas feltöltés, a saját zsírral történő ráncfeltöltés vagy a szálbehúzás menetéről, hatásáról, előnyeiről.

'Fel a tetejéhez' gomb
Telefon
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone