Fenékplasztika implantátummal

Fenékimplantátum beültetés izom alá

Fenékplasztika, női fenékA nőies vonalak jelentős szimbóluma a kerek, feszes fenék. A fenék megjelenése és formája gyakran az önbizalom és a testi kényelem fontos része. Azonban vannak olyan esetek, amikor a genetika vagy más tényezők miatt a fenék nem éri el az ideális megjelenést. A fenékimplantátum beültetés, különösen izom alá történő beültetéssel, a modern plasztikai sebészet egy hatékony megoldása a fenék méretének növelésére és formázására.

Mi vár Önre a fenék implantáció műtét során?

  1. Konzultáció és Tervezés: A fenékimplantátum beültetés előtt az orvos alapos konzultációt tart a pácienssel. Az orvos megbeszéli a páciens elvárásait és céljait, majd megvizsgálja a fenék területét. A beültetendő implantátum méretét és formáját az egyéni igényeknek megfelelően választják ki.  Tájékoztatást ad a szükséges vizsgálatokról melyeket a műtét előtt szükséges elvégeztetni a páciens állapotától függően.
  2. Érzéstelenítés/Klinikai Tartózkodás: A műtétet altatásban végezzük, hogy a páciens ne érezze meg a műtét során esetlegesen fellépő fájdalmat, és hogy a sebész zavartalanul végezhesse a műtéti beavatkozást. Műtét után szükséges 1 éjszaka klinikai tartózkodás.
  3. Műtéti Eljárás: A fenékimplantátum méretben és alakban eltér a mellimplantátumtól, azonban szerkezetileg megegyezik azzal. A műtét során a farpofák között ejtünk bemetszést, majd az implantátum izom alá kerül behelyezésre, ezzel biztosítva a stabilitását. A heg ezáltal a későbbiekben szinte láthatatlan lesz.
  4. Gyógyulás: A műtét után néhány hétig duzzanat és érzékenység tapasztalható lehet a fenék területén. Az orvos által adott utasításokat betartva a páciensek gyorsabban felépülhetnek, és a duzzanat is csökken. Az eredmények fokozatosan láthatók lesznek, ahogy a gyógyulás és a duzzanat megszűnik. A műtét után speciális kompressziós ruhát kell hordani. Varratszedés kb 2 héttel a műtét után történik.
  5. Eredmények: A műtét során a fenék megereszkedett bőr- és zsírrétegét korrigáljuk, feszessé, formailag és esztétikailag vonzóbbá alakítjuk.

A fenékplasztika célja, hogy elérjük azt, amit a genetika és a természet nem adott meg számunkra, vagy visszaszerezzük, amit az idő múlása elvett tőlünk. A beavatkozással a fenék feszesebbé, formásabbá alakítható.

Hajtsa végre a szépség és magabiztosság újradefiniálását a Dream On Med segítségével!

Ha szeretne többet megtudni a műtétről és személyes konzultációt kérne, lépjen velünk kapcsolatba!

'Fel a tetejéhez' gomb
Telefon
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone