Intim plasztika

Intim plasztika – Kisajak plasztika

Inrimplaszika, nő, bugyiAz intim területek megjelenése és kényelme is fontos szerepet játszik az önbizalomban és a testi kényelemben. A kisajak plasztika során a túlzottan nagy, sportoláskor, hosszan tartó ülésnél fájdalommal járó kisajkak kisebbítésére és a kívánatos állapot elérésére kerül sor.

A kisajkak eltúlzott mérete a ruhával való mechanikai súrlódás következtében fájdalmat is kiválthat, de mint esztétikai hiba, komoly frusztrációt okozhat. A kisajak műtéti úton megkisebbíthető.

Mi vár Önre a kisajak plasztika műtét során?

  1. Konzultáció és tervezés: A kisajak plasztika előtt az orvos alapos konzultációt tart a pácienssel. Az orvos megbeszéli a páciens elvárásait és céljait, majd megvizsgálja az intim területek állapotát.
  2. Érzéstelenítés: A műtétet általában szedálásban végezzük, hogy biztosítsuk a beteg kényelmét a beavatkozás zavartalan végrehajtása közben. Csökkenti a szorongást és a fájdalomérzetet, valamint segíti a relaxációt. A műtétet követően rövid megfigyelés után a páciens kísérővel távozhat.
  3. Műtéti eljárás: Kisajak plasztika során plasztikai sebészünk kimetszi a kisajakból a felesleges részeket, kialakítva az ideális formát. Mindvégig kizárólag felszívódó varratokat használ, így megkíméli önt egy későbbi varratszedéssel járó kellemetlenségtől.
  4. Gyógyulás: A műtét után ügyelni kell a megfelelő intim higiéniára. Az első két hétben fontos kerülnie minden megerőltető fizikai tevékenységet. Ezután fokozatosan térhet vissza korábbi életritmusához, három hét után már a könnyű testmozgás is megengedett, a szexuális együttléttől 3-6 héten át tartózkodnia kell. Varratszedésre nincs szükség, felszívódó varratokat használunk.
  5. Eredmények: A kisajak plasztika műtét segít javítani az intim területek megjelenését és kényelmét. Az új megjelenés és az önbizalom növekedése pozitív hatással lehet az önképre és az életminőségre.

Hajtsa végre a szépség és magabiztosság újradefiniálását a Dream On Med segítségével!

Ha szeretne többet megtudni a műtétről és személyes konzultációt kérne, lépjen velünk kapcsolatba!

'Fel a tetejéhez' gomb
Telefon
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone