Mellfelvarrás

Fiatalos Kontúrok és Önbizalom: Mellfellvarrás – műtét az emlők megújításáért

Mellfelvarrás, melltartóAz idő és az élet változásai hatással vannak az emlők alakjára és feszességére. A terhesség, a fogyás vagy az öregedés hatására az emlők elkezdenek elveszíteni a természetes kontúrjaikból és feszességükből. A mellfellvarrás műtét a modern plasztikai sebészet egyik megoldása, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy visszanyerjék a fiatalos és feszes emlőkontúrokat, növelve az önbizalmat és a testképet.

Mi vár Önre a mellfelvarrás során?

  1. Konzultáció és Egyéni Tervezés: A mellfelvarrás előtt egy alapos konzultációt tart a plasztikai sebészünk a pácienssel, tájékoztatást kap a szükséges vizsgálatokról melyeket a műtét előtt szükséges elvégeztetni a páciens állapotától függően. Az orvos megbeszéli a páciens céljait, elvárásait és a műtét során elérhető lehetőségeket. A mell formája, mérete és állapota alapján az orvos személyre szabott tervet dolgoz ki.
  2. Érzéstelenítés/Klinikai Tartózkodás: A műtétet altatásban végezzük, hogy a páciens ne érezze meg a műtét során esetlegesen fellépő fájdalmat, és hogy a sebész zavartalanul végezhesse a műtéti beavatkozást. Műtét után szükséges egy éjszaka klinikai tartózkodás.
  3. MellfelvarrásMűtét: A mellfelvarrás során az orvos eltávolítja a felesleges bőrt és szövetet, majd újra formálja az emlő kontúrokat. Megemeli az emlőmirigyet megemeli és a bőrt feszesebbre húzza, a megereszkedett mellbimbót feljebb helyezi, így fiatalosabb megjelenést teremtve. Ha szükséges, emlő implantátumot is be lehet illeszteni, hogy az emlők volumene is növekedjen.
  4. Gyógyulás: A mellfelvarrás után duzzanat és zúzódások jelentkezhetnek, de ezek idővel csökkennek. A műtét utáni gyógyulási időszak alatt fontos az orvos által adott utasítások betartása. Az eredmények azonnal láthatók, és a páciensek megtapasztalják a fiatalosabb, feszesebb és harmonikusabb emlőkontúrokat. A műtét után speciális melltartót kell viselni. A műtét után 2-3 héttel történik a varratszedés.
  5. Eredmények: újra feszes és fiatalos megjelenés. A mellfellvarrás műtét lehetőséget nyújt a páciensek számára, hogy újraéljék a feszes és fiatalos emlőket. Az emlők újra felkerülnek a megfelelő helyre, javítva az önbizalmat és a nőiességet.

Hajtsa végre a szépség és magabiztosság újradefiniálását a Dream On Med segítségével!

Ha szeretne többet megtudni a műtétről és személyes konzultációt kérne, lépjen velünk kapcsolatba!

'Fel a tetejéhez' gomb
Telefon
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone