Teljes arcplasztika

Teljes Arcplasztika

Teljes arcplasztika, MosolyAz idő múlásával bőrünk természetes folyamatok során kezdi elveszíteni a rugalmasságát és feszességét. Ennek eredményeként az arc vonásai elkezdenek megváltozni, és ráncok, redők jelennek meg.

A FaceLifting műtét egy sebészeti eljárás, amelynek célja az arc és a nyak területén az öregedés jeleinek csökkentése és a fiatalosabb megjelenés visszaállítása. A műtét során az orvos eltávolítja a bőr felesleges részeit, feszesebbé teszi az izmokat és az állcsontot, valamint helyreállítja az arc kontúrjait. A beavatkozás révén az arc újra fiatalosabb, feszesebb és frissebb megjelenést kap.

Mi vár Önre az arcplasztika során?

  1. Konzultáció: A páciens találkozik a plasztikai sebésszel, hogy megvitassák az elvárásokat és lehetőségeket. Plasztikai sebészünk felméri az Ön egyéni helyzetét és javaslatot tesz a legmegfelelőbb eljárásra, tájékoztatást ad a szükséges vizsgálatokról melyeket a műtét előtt szükséges elvégeztetni a páciens állapotától függően.teljes arcplasztika elotte utana
  2. Érzéstelenítés/Klinikai Tartózkodás: A műtétet altatásban végezzük, hogy a páciens ne érezze meg a műtét során esetlegesen fellépő fájdalmat, és hogy a sebész zavartalanul végezhesse a műtéti beavatkozást. Műtét után szükséges egy éjszaka klinikai tartózkodás.
  3. Műtét: A műtétet a legkorszerűbb technikákkal és tapasztalt szakemberekkel végezzük. Az eljárás során plasztikai sebészünk metszést ejt a hajas fejbőr határán, továbbá a fül előtt és mögött is. Ezeket az apró bemetszéseket használja arra, hogy hozzáférjen a mélyebb rétegekhez, mint például az izmokhoz és a kötőszövetekhez. A műtét során az orvos eltávolítja a felesleges bőrt és zsírt, majd feszesebbé teszi az arc izmait és az állcsontot. Ezután a bőrt visszahúzza és újra pozicionálja, hogy természetes és fiatalos megjelenést érjen el. A műtét eredményeként a ráncok és redők jelentősen csökkennek, az arc kontúrjai pedig újra kiemelkednek.
  4. Gyógyulás és utókezelés: a műtét után a páciensnek időre van szüksége a gyógyuláshoz. A gyógyulás felgyorsítása és arca védelme érdekében kb 1 hétig egy speciális, általunk biztosított kötést szükséges viselnie. Szükséges a műtéti terület hűtése. Műtét után kb 14 nappal történik a varratszedés, ennyi idő alatt körülbelül az operáció okozta véraláfutások és kékes-zöldes foltok is felszívódnak.
  5. Eredmény: A műtét célja nem a művi átalakítás, nem az elrémísztő feszülő arc, hanem a korhoz illő finomítás, az arc természetes szépségének a hangsúlyozása, amiáltal a pácienst a környezete fiatalabbnak, frissebnek, kipihentebbnek látja.

A FaceLifting sebészeti beavatkozás jó lehetőséget nyújt azoknak, akik tartós és látványos eredményeket szeretnének elérni az arc megfiatalításában.

Hajtsa végre a szépség és magabiztosság újradefiniálását a Dream On Med segítségével!

Ha szeretne többet megtudni a műtétről és személyes konzultációt kérne, lépjen velünk kapcsolatba!

'Fel a tetejéhez' gomb
Telefon
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone