Hasplasztika

Az Önbizalom és Komfort Újjáépítése: Hasplasztika Műtét A Testkontúrok Megújításáért

Hasplasztika, előtte, utánaAz idő múlásával vagy súlycsökkenés után a has területén megjelenő lazább bőr és megereszkedett izmok gyakran okozhatnak testi és mentális kényelmetlenséget. A hasplasztika műtét, más néven abdominoplasztika, a modern plasztikai sebészet egy hatékony megoldása a testkontúrok javítására és az önbizalom visszaszerzésére.

Teljes hasplasztika választásával nagymértékű zsír- és bőrfeleslegtől szabadulhat meg. A műtét segítségével a köldök alatti és feletti rész egyaránt laposabbá válik.

Mi vár Önre a hasplasztika során?

  1. Konzultáció és Tervezés: A hasplasztika előtt az orvos részletes konzultációt tart a pácienssel. Az orvos megbeszéli a páciens elvárásait és céljait, majd megvizsgálja a testi állapotot, tájékoztatást ad a szükséges vizsgálatokról melyeket a műtét előtt szükséges elvégeztetni a páciens állapotától függően. A hasplasztika során többféle eljárás létezik, beleértve a teljes vagy részleges hasplasztikát. Az orvos segít meghatározni a legmegfelelőbb megközelítést az egyéni igényeknek megfelelően.
  2. Érzéstelenítés/Klinikai Tartózkodás: A műtétet altatásban végezzük, hogy a páciens ne érezze meg a műtét során esetlegesen fellépő fájdalmat, és hogy a sebész zavartalanul végezhesse a műtéti beavatkozást. Műtét után szükséges 1-3 éjszaka klinikai tartózkodás.
  3. Műtét: Hasplasztika során a plasztikai sebészünk az egyik csípőcsont irányából a másik felé, a köldök alatt elhaladva ejt hosszanti bemetszést, az úgynevezett bikini-vonalban. Ezután kimetszi a felesleges bőrt és zsírszövetet, egyesíti a megnyúlt, szétvált hasizmokat, a köldököt eredeti anatómiai helyzetében rögzíti. Végül behelyezi a váladék elvezetésére szolgáló drain csöveket, melyek a hasfalban a plasztikai sebész által szükségesnek ítélt ideig – 3-7 napig – maradnak bent. Végül plasztikai sebészünk varratokkal zárja le a műtéti területet.
  4. Gyógyulás: A műtét után duzzanat és érzékenység tapasztalható lehet a has területén. Az orvos által adott utasításokat betartva a páciensek gyorsabban felépülhetnek és a duzzanat is csökken. Az eredmények fokozatosan láthatók lesznek, ahogy a gyógyulás és a duzzanat megszűnik. A műtét után speciális haskötőt kell hordani 6 hétig. Varratszedés 2-3 héttel a műtét után történik.
  5. Eredmények: Újrafiatalított kontúrok és önbizalom. A hasplasztika műtét segít visszaállítani a fiatalos és feszesebb haskontúrokat. Az új megjelenés és az önbizalom növekedése pozitív hatással lehet az önképre és az életminőségre.

A hasplasztika műtét egy hatékony módja annak, hogy a páciensek újra fiatalosabb és feszesebb haskontúrokat érjenek el.

A teljes hasplasztikát azoknak ajánljuk, akik úgy érzik, hogy a hasukon található zsírréteg és bőrfelesleg kifejezetten zavaró, és végre karcsú, lapos formát szeretnének elérni a beavatkozással.

Hajtsa végre a szépség és magabiztosság újradefiniálását a Dream On Med segítségével!

Ha szeretne többet megtudni a műtétről és személyes konzultációt kérne, lépjen velünk kapcsolatba!

'Fel a tetejéhez' gomb
Telefon
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone