Felső szemhéjplaszika

Természetes szépség és önbizalom a felső szemhéjplasztikával

Felső szemhéjplasztika, MagabiztosságSzemünk és környéke folyamatosan változik életünk során. A szemhéj megereszkedése is együtt jár a természetes öregedéssel, de genetikai okai is lehetnek.

Az eljárás egy speciális sebészeti megoldás, amelyet esztétikai és/vagy funkcionális okok miatt végzünk, hogy megújítsuk a felső szemhéj területét, enyhítsük az elöregedés jeleit és/vagy javítsuk a látást.

Miért érdemes fontolóra venni a felső szemhéjplasztikát?

  • Fiatalos megjelenés: Az eljárás során a felesleges bőrt és szöveteket eltávolítjuk, és a felső szemhéjat megemeljük. Ez  egy fiatalosabb, feszesebb megjelenést eredményez, magabiztosabb lesz, visszanyeri az önbizalmát.
  • Elöregedés jeleinek enyhítése: Az évek múlásával a bőr megereszkedhet, redőket, ráncokat képezhet a felső szemhéjon. A plasztikai sebészeti eljárás ezeket a jeleket enyhíti, így frissességet és fiatalosságot kölcsönöz.
  • Látásjavulás: Túlzott bőr vagy szövetek a felső szemhéjon idővel látási nehézségeket okozhatnak. A plasztikai sebész eltávolítja ezt az akadályt, javítva ezzel a látást és a látómezőt.

Mi vár Önre a felső szemhéjplasztika során?

  1. Felső szemhéjplasztika, TervezésKonzultáció: A páciens találkozik a plasztikai sebésszel, hogy megvitassák az elvárásokat és lehetőségeket. Plasztikai sebészünk felméri az Ön egyéni helyzetét és javaslatot tesz a legmegfelelőbb eljárásra, tájékoztatást ad a szükséges vizsgálatokról melyeket a műtét előtt szükséges elvégeztetni a páciens állapotától függően.
  2. Érzéstelenítés: A műtétet általában szedálásban végezzük, hogy biztosítsuk a beteg kényelmét a beavatkozás zavartalan végrehajtása közben. Csökkenti a szorongást és a fájdalomérzetet, valamint segíti a relaxációt. A műtétet követően rövid megfigyelés után a páciens kísérővel távozhat.
  3. Műtét: A műtétet a legkorszerűbb technikákkal és tapasztalt szakemberekkel végezzük. A felesleges bőrt, zsírt és szöveteket eltávolítjuk, majd a sebet gondosan összevarrjuk és ragasztócsíkokkal rögzítjük. Ezáltal minimalizáljuk a hegképződést és a gyógyulási időt.
  4. Gyógyulás és utókezelés: a műtét után a páciensnek időre van szüksége a gyógyuláshoz. Szükséges a műtéti terület hűtése, ill. szemcsepp használata, melyet minden utasítással együtt biztosítunk. Műtét után 7-10 nappal történik a varratszedés.
  5.  Eredmény: A gyógyulást követően az eredmény pedig egy friss, természetes megjelenés, amely visszaadja Önnek a fiatalos kisugárzást.

Hajtsa végre a szépség és magabiztosság újradefiniálását a Dream On Med segítségével!

Ha szeretne többet megtudni a felső szemhéjplasztika műtétről, vagy személyes konzultációt kérne, lépjen velünk kapcsolatba!

'Fel a tetejéhez' gomb
Telefon
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone