Zsírleszívás

Zsírleszívás műtét a test kontúrjának korrekciójáért

Zsírleszívás, tervezésA testalkat és a testkontúrok gyakran az önbizalom és az önkép jelentős részét képezik. Az idő múlásával vagy a genetikai tényezők miatt azonban a zsírpárnák gyűlhetnek fel bizonyos területeken, amelyeket nehéz eltüntetni az étrend és a testmozgás segítségével. Gyakran alkati eredetű, csípőn, combokon, derékon vagy éppen hason felrakódott zsírréteg nők és férfiak életét egyaránt megkeserítheti, és erre kínál műtéti megoldást a zsírleszívás. A zsírleszívás műtét, vagy liposzukció, a modern plasztikai sebészet egy hatékony megoldása a test megújításának és a testkontúrok javításának.

Mi vár Önre a zsírleszívás műtét során?

  1. Konzultáció és Tervezés: A zsírleszívás előtt az orvos alapos konzultációt tart a pácienssel. Az orvos megbeszéli a páciens elvárásait és céljait, majd megvizsgálja a test állapotát, felméri hogy a páciens alkalmas-e erre a műtéti beavatkozásra.
  2. Érzéstelenítés: A műtétet általában szedálásban végezzük, hogy biztosítsuk a beteg kényelmét a beavatkozás zavartalan végrehajtása közben. Csökkenti a szorongást és a fájdalomérzetet, valamint segíti a relaxációt. A műtétet követően rövid megfigyelés után a páciens kísérővel távozhat.
  3. Zsírleszívás, hasMűtéti Eljárás: területenként 15-30 perces műtétet többnyire szedálásban végezzük. Az előkészületeket követően a plasztikai sebész rövid, néhány mm-es metszést ejt a bőrön, majd egy speciális fém kanülön keresztül, vákuum segítségével távolítja el a felesleges zsírréteget.
  4. Gyógyulás: A zsírleszívást követően néhány napig jelentkezhet tompa, izomlázszerű vagy égő fájdalom. A leszívott terület környékén véraláfutás, illetve lila elszíneződés keletkezhet, de két-három hét alatt nyomtalanul eltűnik.Az eredmények fokozatosan láthatók lesznek, ahogy a gyógyulás és a duzzanat megszűnik. A műtét után speciális kompressziós ruhát kell hordani 6 héten keresztül éjjel nappal. Varratszedés 1 héttel a műtét után történik.
  5. Eredmények: Megújult testalkat és önbizalom: A zsírleszívás műtét segít eltávolítani a makacs zsírpárnákat ezáltal javítva a test kontúrját.

A zsírleszívás műtét egy hatékony és biztonságos módja annak, hogy a páciensek újra elérjék az ideális testkontúrokat, hogy alakja karcsúbbá, formásabbá váljon.

Hajtsa végre a szépség és magabiztosság újradefiniálását a Dream On Med segítségével!

Ha szeretne többet megtudni a műtétről és személyes konzultációt kérne, lépjen velünk kapcsolatba!

'Fel a tetejéhez' gomb
Telefon
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone