Saját zsír töltés

Természetes Ragyogás Az Arcfiatalításban: Saját Zsír Töltés

Saját zsír töltés, FecskendőAz arcbőr öregedése során az egyik fő kihívás az arcszövetek volumenvesztése és a fiatalos teltség elvesztése. Szerencsére a modern esztétikai orvoslás számos megoldást kínál az arcbőr revitalizálására és fiatalos megjelenésének visszaállítására. A saját zsír töltés, egy innovatív megközelítés, amely természetes és tartós eredményeket nyújt az arc kontúrjainak megfiatalításában.

Mi vár Önre a saját zsír töltés során?

  1. Konzultáció: A saját zsír töltés előtt az orvos egy alapos konzultációt folytat a pácienssel. Az orvos részletesen elmagyarázza az eljárás folyamatát és megvitatja a páciens elvárásait. A konzultáció során az orvos megállapítja, hogy a páciens megfelelő jelölt-e az eljárásra, és elmagyarázza az elvárható eredményeket.
  2. Előkészítés és Zsír Eltávolítás: Először a saját testzsír eltávolításával kezdődik, általában a has vagy a comb területéről. Ezután a zsír alapos tisztításon és feldolgozáson megy keresztül, hogy elkülönítsék az érett sejteket. Ez a folyamat biztosítja, hogy csak az egészséges és életképes zsírsejtek kerüljenek az arc területére.
  3. Töltés és Formálás: Miután a zsírsejteket előkészítették, az orvos finoman injektálja őket az arc kívánt területeibe. A zsírsejteket stratégikusan elhelyezik a megfelelő rétegekben, hogy visszaállítsák az arc fiatalos kontúrjait és teltségét. Az orvos ügyel arra, hogy a zsír egyenletesen oszoljon el és természetes megjelenést kölcsönözzön az arcnak.
  4. Érzéstelenítés: A műtétet általában szedálásban végezzük, hogy biztosítsuk a beteg kényelmét a beavatkozás zavartalan végrehajtása közben. Csökkenti a szorongást és a fájdalomérzetet, valamint segíti a relaxációt. A műtétet követően rövid megfigyelés után a páciens kísérővel távozhat.
  5. Gyógyulás: A műtét után néhány napig enyhe duzzanat és érzékenység jelentkezhet az injektált területeken. A gyógyulási időszak során fontos betartani az orvos által adott utasításokat, és kerülni a túlzott fizikai erőfeszítést.
  6. Tartósság és Eredmény: A saját zsír töltés tartós eredményt adhat,  mivel a saját zsírsejtek általában jól integrálódnak az arc szöveteibe. Az eredmény természetes és fiatalos arc, ami újra megtelik élettel és ragyogással. Ez egy hatékony és természetes megoldás az arcfiatalításban.

Hajtsa végre a szépség és magabiztosság újradefiniálását a Dream On Med segítségével!

Ha szeretne többet megtudni a műtétről és személyes konzultációt kérne, lépjen velünk kapcsolatba!

'Fel a tetejéhez' gomb
Telefon
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone