Nyakplasztika

Nyakplasztika, NyakAz idő múlásával a bőr és az izmok természetes öregedési folyamatai hatással vannak a nyak területére is. Azonban a modern esztétikai orvoslás terén elért újításoknak köszönhetően ma már lehetőség nyílik a fiatalabb és feszesebb nyak megteremtésére. A nyakplasztika olyan beavatkozás, amely segít visszaállítani a nyak és az áll területének fiatalos kontúrjait, és ezzel növeli a páciensek önbizalmát és elégedettségét.

Mi vár Önre a nyakplasztika során?

  1. Konzultáció: A páciens találkozik a plasztikai sebésszel, hogy megvitassák az elvárásokat és lehetőségeket. Plasztikai sebészünk felméri az Ön egyéni helyzetét és javaslatot tesz a legmegfelelőbb eljárásra, tájékoztatást ad a szükséges vizsgálatokról melyeket a műtét előtt szükséges elvégeztetni a páciens állapotától függően.
  2. Érzéstelenítés/Klinikai Tartózkodás: A műtétet altatásban végezzük, hogy a páciens ne érezze meg a műtét során esetlegesen fellépő fájdalmat, és hogy a sebész zavartalanul végezhesse a műtéti beavatkozást. Műtét után szükséges egy éjszaka klinikai tartózkodás.
  3. Műtét: A műtétet a legkorszerűbb technikákkal és tapasztalt szakemberekkel végezzük. A műtét során az orvos aprólékosan vágást ejt  a fül mögött és a hajas bőrön, hogy elérje és feszessé tegye az izmokat és a kötőszövetet. A felesleges bőrt eltávolítják, és a területet újra formálják, hogy harmonikusabb és fiatalosabb megjelenést érjenek el. Az orvos ügyel arra, hogy a hegek minél diszkrétebbek legyenek és természetesen illeszkedjenek a bőr vonalaihoz.
  4. Gyógyulás és utókezelés: a műtét után a páciensnek időre van szüksége a gyógyuláshoz. A gyógyulás felgyorsítása és arca védelme érdekében kb 1 hétig egy speciális, általunk biztosított kötést szükséges viselnie. Szükséges a műtéti terület hűtése. Műtét után kb 14 nappal történik a varratszedés, ennyi idő alatt körülbelül az operáció okozta véraláfutások és kékes-zöldes foltok is felszívódnak.
  5. Eredmény: A nyak és áll területe fiatalosabb, feszesebb és kontúrosabb lesz. Az önbizalom növekedése és a megújult kinézet általában pozitív hatással van a páciensek életminőségére és önértékelésére.

A nyakplasztika segít megfordítani az idő múlásának látható jeleit, és lehetőséget ad arra, hogy visszanyerjük fiatalosabb és magabiztosabb kinézetünket.

Hajtsa végre a szépség és magabiztosság újradefiniálását a Dream On Med segítségével!

Ha szeretne többet megtudni a műtétről és személyes konzultációt kérne, lépjen velünk kapcsolatba!

'Fel a tetejéhez' gomb
Telefon
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone