Fülplasztika

Fülplasztika, előtte, utánaAz arc és a test vonalai együttesen határozzák meg megjelenésünket. Az elálló fülek azonban gyakran zavaró lehetőséget jelentenek, amelyek negatív hatással lehetnek az önbizalomra és az énképre. A modern plasztikai sebészet lehetőséget kínál a megoldásra a fülműtét révén, amely nemcsak a megjelenést javítja, hanem a pszichoszociális jólétet is segíti.

Mi vár Önre a fülplasztika során?

  1. Konzultáció és Személyre Szabott Megközelítés: A fülműtét előtt a plasztikai sebész alapos konzultációt tart a pácienssel. Az orvos gondosan megvizsgálja az elálló fülek anatómiáját és elrendezését, majd meghatározza a legmegfelelőbb megoldást, tájékoztatást ad a szükséges vizsgálatokról melyeket a műtét előtt szükséges elvégeztetni a páciens állapotától függően. A konzultáció során a páciens elvárásait is figyelembe veszik, hogy a végeredmény összhangban legyen a páciens egyéni igényeivel.
  2. Érzéstelenítés: A műtétet általában szedálásban végezzük, hogy biztosítsuk a beteg kényelmét a beavatkozás zavartalan végrehajtása közben. Csökkenti a szorongást és a fájdalomérzetet, valamint segíti a relaxációt. A műtétet követően rövid megfigyelés után a páciens kísérővel távozhat.
  3. Műtéti Folyamat: A fülműtét során a plasztikai sebészünk finoman formálja és helyezi vissza az elálló füleket a fejhez közelebb. A beavatkozás során vágásokat ejtenek a fül mögött, így minimalizálva a látható hegeket. Az izmokat és a kötőszövetet szintén módosítják, hogy biztosítsák az új pozíciót és az arányos megjelenést.
  4. Gyógyulás: A fülműtét után a pácienseknek időre van szükségük a gyógyuláshoz. A műtét után egy hétig kötést kell viselni hogy biztosítsuk a hatékony és eredményes gyógyulást. Műtét után 1 héttel történik a kötés levétele és a varratszedés.
  5. Eredmények: Az eredmények azonnal láthatók, és a páciensek meg fogják tapasztalni az önbizalom növekedését és az elálló fülek miatti kellemetlenségek megszűnésével. Az új, harmonikus arcvonások és az önbizalom növekedése pozitív hatással van az énképre és a társadalmi interakciókra.

Hajtsa végre a szépség és magabiztosság újradefiniálását a Dream On Med segítségével!

Ha szeretne többet megtudni a műtétről és személyes konzultációt kérne, lépjen velünk kapcsolatba!

'Fel a tetejéhez' gomb
Telefon
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone