Felkarplasztika

Vissza a karok fiatalos kontúrjaihoz: Felkar plasztika műtét a kar megújításáért

Felkarplasztika, TervezésA felkar bőre jelentősen megereszkedhet az évek múlásával, de akár fiatalon, egy nagymértékű fogyás is lógó bőrréteget eredményezhet. A kart még rendszeres sportolással is kifejezetten nehéz lefogyasztani, a feszítéséhez pedig komoly izomtömeg felépítésére lenne szükség. Erre szolgál a felkar plasztika műtét, hogy újra feszes karokat, fiatalos megjelenést biztosítsunk.

Mi vár Önre a felkar plasztika során?

  1. Konzultáció és Tervezés: A felkar plasztika előtt az orvos alapos konzultációt tart a pácienssel. Az orvos megbeszéli a páciens elvárásait és céljait, majd megvizsgálja a karok állapotát . A felkar plasztika során többféle eljárás létezik, amelyek segítenek eltávolítani a felesleges bőrt és javítani a karok kontúrjait. Az orvos segít meghatározni a legmegfelelőbb megközelítést az egyéni igényeknek megfelelően, majd tájékoztatást ad a szükséges vizsgálatokról melyeket a műtét előtt szükséges elvégeztetni a páciens állapotától függően.
  2. Érzéstelenítés/Klinikai Tartózkodás: A műtétet altatásban végezzük, hogy a páciens ne érezze meg a műtét során esetlegesen fellépő fájdalmat, és hogy a sebész zavartalanul végezhesse a műtéti beavatkozást. Műtét után szükséges 1 éjszaka klinikai tartózkodás.
  3. Műtéti Eljárás: A felkar plasztika műtét során az orvos eltávolítja a felesleges bőrt és zsírt a karok területéről. A bőr feszesítéséhez a hónalj vonalában és ha szükséges a karok belső oldalán ejt hosszanti bemetszést, hogy a felesleges bőr eltávolításával érjen el feszesebb hatást. Az orvos gondoskodik arról, hogy a vágásokat olyan helyeken helyezze el, ahol a hegek diszkréten láthatók lesznek.
  4. Gyógyulás: A műtét után duzzanat és érzékenység tapasztalható lehet a kar területén. Az orvos által adott utasításokat betartva a páciensek gyorsabban felépülhetnek, és a duzzanat is csökken. Az eredmények fokozatosan láthatók lesznek, ahogy a gyógyulás és a duzzanat megszűnik. A műtét után speciális kompressziós ruhát kell hordani. Varratszedés 2-3 héttel a műtét után történik.
  5. Eredmények: Újra fiatalos kontúrok és önbizalom. A felkar plasztika műtét segít visszaállítani a fiatalosabb és feszesebb karok kontúrjait. Az új megjelenés és az önbizalom növekedése pozitív hatással lehet az önképre és az életminőségre.

A felkar plasztika műtét egy hatékony és biztonságos módja annak, hogy a páciensek újra fiatalosabb és feszesebb karokat érjenek el.

Hajtsa végre a szépség és magabiztosság újradefiniálását a Dream On Med segítségével!

Ha szeretne többet megtudni a műtétről és személyes konzultációt kérne, lépjen velünk kapcsolatba!

'Fel a tetejéhez' gomb
Telefon
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone