Alsó szemhéjplasztika

Természetes szépség és fiatalos kisugárzás az alsó szemhéjplasztikával

Alsó szemhéjplasztika, TervezésMiért érdemes fontolóra venni az alsó szemhéjplasztikát?

  • Szem alatti duzzanatok és táskák csökkentése: Az eljárás során a felesleges bőrt eltávolítjuk, a zsír egy részét is eltávolítjuk ill. egy részét kiterítjük így hatékonyan csökkentjük a szem alatti duzzanatokat és táskákat.
  • Fiatalos megjelenés: Az eljárás eredményeként az alsó szemrész feszesebb és fiatalosabb kinézetet kap, amely revitalizálja az egész arcot.
  • Egyenletes bőrfelszín: Az alsó szemhéjplasztika segít kiegyenlíteni az arcbőrt és eltüntetni az esetleges ráncokat vagy redőket.

Mi vár Önre az alsó szemhéjplasztika során?

  1. Konzultáció: A páciens találkozik a plasztikai sebésszel, hogy megvitassák az elvárásokat és lehetőségeket. Plasztikai sebészünk felméri az Ön egyéni helyzetét és javaslatot tesz a legmegfelelőbb eljárásra, tájékoztatást ad a szükséges vizsgálatokról melyeket a műtét előtt szükséges elvégeztetni a páciens állapotától függően.
  2. Érzéstelenítés: A műtétet általában szedálásban végezzük, hogy biztosítsuk a beteg kényelmét a beavatkozás zavartalan végrehajtása közben. Csökkenti a szorongást és a fájdalomérzetet, valamint segíti a relaxációt. A műtétet követően rövid megfigyelés után a páciens kísérővel távozhat.
  3. Műtét: A műtétet a legkorszerűbb technikákkal és tapasztalt szakemberekkel végezzük. A műtét során a szem alatti rekeszekben lévő zsír sérvek részben eltávolításra, részben a szemgödör alsó csontpereme elé történő kiterítésre kerülhetnek. Ezzel a kiemelkedést alkotó zsírfelesleget az alatta lévő árokba fektetjük, amivel a terület kisimulását érjük el, majd a felesleges bőrt és szöveteket eltávolítjuk. Ezt követően a sebet gondosan összevarrjuk és ragasztócsíkokkal rögzítjük. Ezáltal minimalizáljuk a hegképződést és a gyógyulási időt.
  4. Gyógyulás és utókezelés: a műtét után a páciensnek időre van szüksége a gyógyuláshoz. Szükséges a műtéti terület hűtése, ill. szemcsepp használata, melyet minden utasítással együtt biztosítunk. Műtét után 7-10 nappal történik a varratszedés.
  5. Eredmény: A gyógyulást követően az eredmény pedig egy friss, természetes megjelenés, amely visszaadja Önnek a fiatalos kisugárzást.

Hajtsa végre a szépség és magabiztosság újradefiniálását a Dream On Med segítségével!

Ha szeretne többet megtudni az alsó szemhéjplasztika lehetőségeiről, vagy személyes konzultációt kérne, lépjen velünk kapcsolatba!

'Fel a tetejéhez' gomb
Telefon
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone