Mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás, előtte-utánaA nőiesség és a testkép fontos részét képezi a mellméret és alak. A modern plasztikai sebészet segítségével a nők ma már lehetőséget kaphatnak a mellnagyobbításra, amely nemcsak a megjelenést javítja, hanem az önbizalmat és a pozitív testképet is megerősíti.

Mi vár Önre a mellnagyobbítás során?

  1. Konzultáció és Személyre Szabott Terv: A mellnagyobbítás előtt a plasztikai sebész egy alapos konzultációt tart a pácienssel, tájékoztatást ad a szükséges vizsgálatokról melyeket a műtét előtt szükséges elvégeztetni a páciens állapotától függően. Az orvos megbeszéli a páciens céljait, igényeit és elvárásait, majd meghatározza a legmegfelelőbb méretet és implantátum típust.
  2. Érzéstelenítés/Klinikai Tartózkodás: A műtétet altatásban végezzük, hogy a páciens ne érezze meg a műtét során esetlegesen fellépő fájdalmat, és hogy a sebész zavartalanul végezhesse a műtéti beavatkozást. Műtét után szükséges egy éjszaka klinikai tartózkodás.
  3. Műtét: Az operáció során a lehető legkisebb, de szükséges bemetszést ejti meg a mell alatt és ezen keresztül helyezi be a konzultáció során kiválasztott implantátumot a mirigyállomány de legtöbb esetben  az izom alá, függően a mell szerkezetétől és az ennek megfelelő protokolltól. Az izom alá történő beültetés segít természetesebb megjelenést létrehozni, mivel az izmok átölelik az implantátumokat.

Mellnagyobbítás, implantátumAz általunk használt mellimplantátumok külső fala szilikon elasztomer, amelyek a mell természetes tapintásához és viselkedéséhez leginkább hasonló zselészerű, ún. kohézív géllel vannak töltve. Az implantátum formája lehet alacsony, magas vagy extra magas profilú és kerek, illetve csepp alakú ún. anatómiai implantátum is.

A mellnagyobbító műtét során használatos implantátumok nem vezetnek egészségkárosodáshoz. Nem okoznak rákos megbetegedést, illetve nem gyengítik az immunrendszert sem, ezért semmilyen mellékhatással vagy maradandó tünettel nem kell számolni az operációt követően.

A mai szilikon implantátumok határozatlan ideig, akár egy életen át is a helyükön maradhatnak. Szükség esetén a cseréjük egy egyszerű műtéttel megoldható. A mellnagyobbítás a későbbi terhességet nem veszélyezteti, ritka kivételtől eltekintve a szoptatás is lehetséges.

Gyógyulás

A mellnagyobbítás után néhány hétig duzzanat és érzékenység tapasztalható. A pácienseknek időre van szükségük a teljes gyógyuláshoz, de az eredmények már a műtét után láthatók. A műtét után speciális melltartót kell viselni. A műtét után 2 héttel történik a varratszedés.

Eredmények

A nőiesség és önbizalom megújulása. A mellnagyobbítás lehetővé teszi a páciensek számára, hogy megvalósítsák az álmaikat a vágyott mellformával. Az új mellforma és méret növelheti az önbizalmat és a pozitív testképet, ami pozitív hatással lehet az élet minden területére.

Hajtsa végre a szépség és magabiztosság újradefiniálását a Dream On Med segítségével!

Ha szeretne többet megtudni a műtétről és személyes konzultációt kérne, lépjen velünk kapcsolatba!

'Fel a tetejéhez' gomb
Telefon
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone