Testplasztika – Bízza magát a legjobb kezekbe!

 

A testplasztika egy vagy több kozmetikai műtétet foglal magában, amelyek segítenek helyreállítani a test alakját. A soproni plasztikai sebészeti klinikánkon számos beavatkozást kínálunk, amelyek mind azt a célt szolgálják, hogy ön elnyerje azt a magabiztosságot, azt az önbizalmat, amelyet megérdemel!

Plasztikai sebészünk, dr. Görcsi János, valamint munkatársai korszerű egészségügyi felszereléssel, és kiemelkedő szakmai tapasztalattal várják önt elsősorban konzultáció keretében történő beszélgetésre, majd egy mindent megváltoztató, életminőséget felemelő beavatkozásra. Hogy mi történik egy-egy műtét során? Azt a személyes konzultáció során megtudhatja!

Klinikánk többek között a következő beavatkozásokat kínálja: fenékplasztika implantátummal, zsírleszívás, combplasztika vagy akár intimplasztika.

Milyen testplasztika beavatkozásokat kínálunk?

Amennyiben weboldalunkon jár, minden bizonnyal plasztikai sebész keresésben van, és az a jó hírünk van, hogy nálunk az ehhez szükséges információkat megtalálja, és a legjobb szakembereket! A soproni klinika számos beavatkozást kínál, amelyek között van olyan is, amelyik 1-2 órát vesz igénybe, és olyan is, amely mindössze fél órás.

Az idő tartam mellett azonban számos egyéb fontos tudnivaló van, amivel fontos tisztában lenni, ezeket a konzultáció során természetesen minden ügyféllel ismertetjük a műtét előtt. Térjünk most át azonban a konkrétumokra, és nézzük meg, melyek azok a beavatkozások, amelyeket a testplasztikán belül nálunk igényelhet!

Felkarplasztika – Ezt érdemes tudni műtét előtt

A felkar plasztika az utóbbi években az egyik legkeresettebb műtétté vált a kozmetikai sebészet területén. A deformált kar kontúrja gyakori jelenség a hirtelen súlyingadozás vagy a kor előrehaladtával, ami egy természetes folyamat része, hiszen a felkar bőre jelentősen megereszkedhet az évek múlásával. A felkar plasztika esztétikai eljárásnak célja a karok kontúrjának átalakítása.

Ez általában karcsúsítással jár, a felesleges bőr eltávolításával, illetve zsírleszívással, az eredmény pedig minden esetben rendkívül kielégítő a páciens számára.

A felkar plasztika más kozmetikai beavatkozásokhoz képest egyszerű műtét, hosszú távú pozitív hatásokkal jár, nőkön és férfiakon egyaránt elvégezhető.

Hasplasztika Sopron élvonalbeli szakembereivel

A lapos és tónusos has iránti vágyakozás nem egy új keletű jelenség, hiszem mindenki feszes alakot szeretne, a hasplasztika pedig hatékony megoldás e cél elérésére.

A hasplasztika olyan műtéti eljárás, amelynek célja a felesleges bőr és zsír eltávolítása a hasi régióból, valamint a meggyengült hasizmok átformálása, ami laposabb és feszesebb hasat eredményez.

A hasplasztika 1-2 órát vesz igénybe – A feszesebb has érdekében!

Az eljárás fő célja pácienseink fizikai megjelenésének javítása és önbizalmának növelése, a hasplasztikai műtéti beavatkozás egy nagyobb súlycsökkenésen, vagy terhességen átesett ügyfeleinknek is ajánljuk. A műtét általában két és öt óra között tart, és körülbelül két hétig tartó lábadozási időszakot igényel.

A beavatkozás kapcsán azt is érdemes tudni, hogy ez általában 1-2 órát vesz igénybe, a felépülési idő pedig 4-5 hét általában.

Combplasztika – Mi a plasztikai sebész dolga a műtét során?

A combemelés (combplasztika) egy olyan szépészeti beavatkozás, amely javíthatja a combok kontúrját és tónusát. Ez a műtét a felesleges zsír és a megereszkedett bőr eltávolításával történik. A combfelvarrás mellett dönthet, ha jelentős súlyveszteséget szenvedett el. A combfelvarrás teljes eredményét hat hónap elteltével láthatja.

A jelentős súlyvesztés rossz bőrtónushoz és rugalmasságvesztéshez vezethet azokon a területeken, ahol a felesleges zsírt raktározzák, mint például a combok. Ahhoz, hogy a combplasztika műtétet elvégezzük, a pácienseknek altatásban kell lenniük.

Mi történik a beavatkozás előtt?

A műtét előtt találkozik plasztikai sebészével, aki átbeszéli önnel az eljárást, és válaszol minden kérdésére. A konzultáció során a sebész megvizsgálja a bőrét, megismeri a céljait és a várható eredményt, valamint tájékoztatja önt a lehetséges mellékhatásokról. A sebész készíthet képeket a combjáról, hogy összehasonlíthassa az előtte és utána kapott eredményeket.

Az eljárását után néhány hétig ajánlott pihenni, főleg az első hetekben, majd egy kis idő múlva szükség lehet kontroll vizsgálatra.

Fenékplasztika implantátummal – Vegyen fontolóra minden szempontot!

Fontolgatja a fenékimplantátumok beültetését, a fenékplasztika előnyeit? Ha igen, az egyik első döntés, amit meg kell hoznia, az implantátumok mérete, ami függ attól, hogy mennyire kerek feneket szeretne. Nagyon fontos, hogy időt szánjon erre a döntésre, és mérlegelje az összes lehetőséget, mielőtt a műtéttel továbblépne. Napjainkban egyre több személy gondolkodik negatívan a lapos fenékről, és vágyik kerek hátsóra, azonban nehézséget okozhat a megfelelő megoldás megtalálása.

A speciális műtét kapcsán fontos tudni, hogy a fenékplasztika esetén előfordulhat műtét utáni fájdalom, de emiatt nem kell aggódni, ez minden esetben természetes, megszokott, a szükséges ellátás mellett pedig sem a fenék sem maga a beavatkozás miatt nem lehetnek problémák.

Mit érdemes tudni a fenékplasztika kapcsán?

A speciális mellimplantátumokkal ellentétben a fenékimplantátumok szilárd szilikonból készülnek. Ezeket a fenékplasztika implantátumokat az különbözteti meg a többitől, hogy képesek a természetes izom érzetét és állagát pontosan imitálni. A tömör szilikon puha, mégis szilárd textúrája természetesebb megjelenést és érzetet biztosít, így népszerű választás azok számára, akik teltebb, formásabb feneket szeretnének.

Ez a szilikon anyag képes ellenállni a mindennapi tevékenységek, például az ülés és az állás okozta fenék megterhelésnek, így hosszú távú megoldást jelent azok számára, akik a fenék alakját és méretét szeretnék javítani a fenékplasztika révén. Ennek az anyagnak a segítségével minden bizonnyal elérhetjük a várt eredményt!

Fontos tudnivaló, hogy a fenék implantátum általában az izom alá, a fenék közötti ráncban, a fenék felső részén vagy az oldalsó részen végzett bemetszéseken keresztül helyeződik be. A fenékplasztikát a szakértők nem ajánlják olyan személyeknek, akik krónikus betegségekben szenvednek vagy túlsúlyosak.

Meddig marad meg a fenékimplantátum?

A fenékimplantátum, csakúgy, mint bármely más testimplantátum, rendelkezik egy várható élettartammal. Bizonyos esetekben 15 év, de ebben nem lehetünk biztosak, és mivel ez kiszámíthatatlan, a legjobb, ha évente egyszer visszajön az éves vizsgálatra.

Ha rendben lesz a fenék implantátum, akkor egyszerűen megtarthatja. Eddigi tapasztalataink szerint a fenékplasztika, azaz a fenéknagyobbítás beavatkozását igénylő páciensek legalább tíz évig tudják megtartani az implantátumokat, amennyiben megfelelő módon történt azok elhelyezése a feszes fenék érdekében.

A fenékimplantátum elhelyezése, azaz a fenékplasztika egy olyan műtét, amely esetben 2-3 hónap lehet a felépülési idő, bár néhány hét is elegendő lehet ahhoz, hogy az általános tevékenységekhez valamelyest visszatérhessen a páciens. A fenékplasztikát általában 2-3 óra alatt lehet elvégezni, de vannak akár egy óra alatt is elvégezhető, és így előfordulhat, hogy csupán néhány hétig kell jobban odafigyelni.

A leggyakoribb fenék implantátum szilikonos, ezek szilárd szilikonból készülnek, ellentétben a mellimplantátumokkal, amelyek szilikongéllel vagy sóoldattal vannak töltve.

Zsírleszívás – Azonnali eredmény, végleges eljárás

A zsírleszívás (más néven liposzkulptúra) olyan sebészeti eljárás, amely lebontja és eltávolítja a bőr alatti zsírréteget a test azon részein, amelyek közismerten és makacsul ellenállnak a diétának és a testmozgásnak.

Kinek segíthet első sorban a zsírleszívás?

A zsírleszívásra a legjobb jelöltek a célsúlyuknál vagy ahhoz közel álló, egészséges személyek. Emellett nemdohányzók.

Az ideális páciensek makacs bőr alatti zsírral rendelkeznek, amelyben a zsír az izom és a bőr között helyezkedik el, és nem zsigeri zsírral, amelyben a zsírréteg a hasi szervek körüli izomréteg alatt helyezkedik el.

A rugalmas bőrrel rendelkező páciensek jó jelöltek a zsírleszívásra, míg a laza bőrrel vagy cellulittal rendelkező páciensek nem, mivel ezek az állapotok egyenetlen vagy gödröcskés bőrt eredményezhetnek.

Ha további zsírleszívással kapcsolatos információk érdeklik, minden szükséges tudnivalót megtalálnak oldalunkon, ugyanakkor ennek esetén felvehetik velünk a kapcsolatot. A leszívott zsírt felhasználhatjuk további ráncfeltöltésre, amennyiben erre igény van, máskülönben veszélyes hulladéknak minősül.

Végleges intim plasztika – Mit takar a fogalom?

A hüvelyfiatalításként is ismert szeméremajkak plasztikai műtéti eljárás, amely a kisajkak (belső ajkak) és/vagy a nagyajkak (külső ajkak) módosítását jelenti. Általában esztétikai okokból végzik.

Az intim plasztikán belül jelenleg ez az a beavatkozás, amellyel szakembereink foglalkoznak. A szeméremajkak plasztikája elvégezhető, ha valakinek túl hosszúak a szeméremajkai.

Két fő eljárás típus

A kisajkak kezelésére két fő eljárástípus létezik: a peremrezekció és az ékrezekció. Mindkettőt általában altatásban végzik. A szélek reszekciója a szeméremajkak „felesleges” kiálló széleinek levágását jelenti, például úgy, ahogyan a haját vágja le egy hajvágás során.

Az ékrezekció megőrzi az eredeti szeméremajkak széleit azáltal, hogy ék alakú bőrszeleteket vág ki a kisajkak közepéből, és a megmaradt bőrt felszívódó varratokkal fogja össze.

Ne feledje, néhány hét múlva szükség lesz további kontrollra, hiszen minden ilyen eljárást követően ajánlott visszamenni utóvizsgálatra.

A testplasztikai beavatkozások előnyei és hátrányai

Fontos, hogy mérlegeljen, mielőtt bevállal egy beavatkozást, hogy a plasztikai vagy szépészeti műtét lehetséges kockázatai meghaladják-e az előnyöket, valamint azt, hogy a műtét milyen hatással lehet a fizikai és mentális egészségükre.

A plasztikai sebészet segíthet az embereknek abban, hogy a testük olyan külsőt kapjon, amilyenre vágynak. A plasztikai sebészet segíthet javítani a testi önbizalmat, az önbecsülést és a mentális egészségi állapotok, például a szorongás és a depresszió tüneteit.

Jelentős hátrány lehet, hogy a plasztikai műtétek drágák lehetnek, és az egészségbiztosítás nem feltétlenül fedezi a kozmetikai műtéteket bizonyított orvosi indokok nélkül. Ezzel kapcsolatban fontos a megfelelő szakemberek megtalálása, amihez hozzátartozik az is, hogy a szolgáltatás ár-érték aránya ideális.

Mindezek mellett azt is fontos figyelembe venni, hogy a kisebb nagyobb plasztikai beavatkozásokat követően a páciens önbizalma megnőhet, azonban az eredményt nagyban befolyásolja az ügyfél elképzelése, elvárásai, igényei, amelyeknek az átbeszéléséhez szükség van a személyes konzultációra.

Miért válassza a mi klinikánkat?

A műtét előtti megtervezés során megosztjuk egyedi szempontjainkat és meglátásainkat, hogy a beavatkozás zökkenőmentesen történjen, és következetesen szép eredményeket érjünk el.

Bizonyára megriasztja, hogy kés alá feküdjön, főként, ha végleges változásokat hozó beavatkozásokról van szó. Nem kell emiatt aggódnia, ezek ma már rutinszerű beavatkozások, amelyek biztonságosságáról szakembereink értő kezei gondoskodnak.

Teljes csapatunk közös szenvedélye a kivételes betegellátás, amelyet együttérzéssel és professzionalizmussal nyújtunk testplasztikával, zsírleszívással és minden egyéb szükséges beavatkozással kapcsolatban. Szívélyes hozzáállásuk, valamint klinikánk kellemes környezete segít önnek ellazulni és az előttünk álló izgalmas útra összpontosítani.

'Fel a tetejéhez' gomb
Telefon
Messenger
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone